avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Capela construita la mica distanta de locuinte - ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Capela construita la mica distanta de locuinte - permite legea?

suna a disperare mesajul meu,dar nu stim ce sa mai facem. biserica unitariana a "obtinut" avize favorabile de la Autoritatea de Sanatate Publica a Jud. Cluj si celelalte avize necesare. interesant este ca nu s-a deplasat nimeni la fata locului sa vada despre este vorba. in urma sesizarii mele depuse la primaria orasului,am primit o recomandata in care sunt instiintata ca sesizarea mea este "nefondata" sa zic asa,deoarece ei au toate autorizatiile necesare constructiei. problema noastra este ca aceasta capela se afla la distante de 6m, 3-4m,5-6m,apoi vreo 20m fata de cele mai apropiate locuinte. chiar nu conteaza distantele astea mici? am fost chiar luati la rost de proectantul lor,intrebandu-ne daca noua "nu ne miroase mortul cand il tinem in casa?" de parca am avea un decedat in fiecare saptamana...X-(. ce se poate face? nu exista nici o lege care sa specifice distanta minima de respectat intre locuinte si capela?
Cel mai recent răspuns: Costty1972 , utilizator 16:27, 10 Iulie 2014
Buna ziua

Cum s-a rezolvat problema cu capela ?
Exista vreo lege in care sa se specifice distantele astea pentru ca si noi avem o problema orecum similara :-(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionare casa mortuara camellia27 camellia27 Buna ziua, in cazul in care se doreste functionarea unei capele mortuare (intr-o cladire deja existenta - un depozit) intre case de locuit dintr-un cartier de ... (vezi toată discuția)
Capela la coltul geamului 25Maria23 25Maria23 Buna seara, Ce se poate face pentru a impiedica un preot care si-a uitat menirea sa construiasca o capela la nici 10 metri de blocuri si case. Autorizatia ... (vezi toată discuția)
Pot construi casa sau nu , pe un astfel de teren ? nalexandru30 nalexandru30 Buna ziua! Sunt pe punctul de a achizitiona un teren , in Bucuresti.Am mai multe probleme care ma nelamuresc si anume: 1.Terenul nu are utilitati (apa, ... (vezi toată discuția)