Ce se poate face pentru a impiedica un preot care si-a uitat menirea sa construiasca o capela la nici 10 metri de blocuri si case. Autorizatia de construire este pentru o capela (data in 2016). Certificatul de urbanism este dat in 2015 pe numele unui barbat care susutine ca are domiciliul la adresa la care este biserica. Certificatul de urbanism este dat acelui individ pentru "Edificare capela, cladire P+4E si operatiuni not".
Locatarii sunt disperati. Constructia este lipita de gardul lor, iar preotul le-a spus sa fie multumiti ca nu le-a darmat gardul pentru ca oricum nu avea fundatie cum trebuie.
Stiu ca trebuie sa fie 25 de m distanta fata de locuinte. Ce pot face oamenii astia?
Au facut sesizari toti locatarii blocului si nu au primit raspuns. Si la primarie, si la mediu, si la ISU si la ISConstructii. Peste tot! Si el construieste in continuare.
Din ce stiu eu autorizatia de construire se da pentru un teren, iar locul se alege de catre proprietar. Are un teren de peste 1000 mp, dar a ales sa construiasca langa constructii tocmai pentru a se razbuna pe oameni.