avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie ilegala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie ilegala

Buna ziua,

Proprietarul (preot) nu vrea sa spuna ce fel de cladire va construi. Muncitorii spun ca este vorba fie despre o capela, fie "un asezamant social", orice ar insemna asta. Constructia va avea parter si etaj. S-a legat ilegal la apa si curent. A construit gard fara autorizatie si acum a inceput sapatura pentru o cladire noua lipita de gardul unora dintre vecini. Ce autoritati trebuie sesizate?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: 25Maria23 , utilizator 09:41, 23 Iunie 2016
Primaria . Ea trebuie sa emita autorizatie de construire pentru constructie si eventual gard.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Capela la coltul geamului 25Maria23 25Maria23 Buna seara, Ce se poate face pentru a impiedica un preot care si-a uitat menirea sa construiasca o capela la nici 10 metri de blocuri si case. Autorizatia ... (vezi toată discuția)
Constructie fara autorizatie de construire vasilema vasilema Va rog mult sa-mi da-ti un sfat cui sa ma adresez daca vecinul meu dupa ce i s-a pus in vedere sa desfiinteze o anexa construita fara autorizatie de construire ... (vezi toată discuția)
Gard la limita de proprietate adinal adinal Buna ziua!. Sunt proprietar al unei constructii ce se afla la limita de proprietate. Acum cativa ani vecinul meu a ridicat un gard de beton pe care l-a lipit ... (vezi toată discuția)