avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contributii din salarii
Discuție deschisă în Executare silită

Contributii din salarii

sunt in faza de executare silita a titlului executor ce prevede reintegrare, plata salariilor majorate, indexate, reactualizate. Poate legal executorul sa execute si cotributiile din salarii(CAS, CASS, somaj, etc) in numele meu(unitatea executata este un Minister), virandu-le in conturile statului, corespunzator fiecarei categorii? V-as ruga frumos, sa imi precizati si temeiul legal pentru ca Ministerul sa nu-mi faca contestatie la executare pentru retinere contributii. Daca nu este treaba executorului poate imi puteti spune cine o face?(de buna voie nu se doreste nimic, deocamdata).Cu respect.

Alte discuții în legătură

Explcarea unei decizii judecatoresti Felicia.Grama Felicia.Grama Va rog poate cineva sa-mi explice pe intelesul meu (necunoscator de notiuni de drept civil) ce presupune urmatoarea hotarare judecatoreasca : \" Dispune ... (vezi toată discuția)
Conflict munca bamby2003 bamby2003 Am un conflict de munca cu o regie a statului. Procesul a parcurs toate etapele: fond, recurs, revizuire, cont. in anulare. Decizia irevocabila: reintegrare si ... (vezi toată discuția)
Neexecutarea hotararii judecatoresti leonora leonora Buna ziua. In urma unui litigiu de munca,am obtinut in luna oct.2011 o hotarare judecatoreasca,definitiva si executorie,prin care se dispune repunerea ... (vezi toată discuția)