avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conflict munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conflict munca

Am un conflict de munca cu o regie a statului. Procesul a parcurs toate etapele: fond, recurs, revizuire, cont. in anulare. Decizia irevocabila: reintegrare si plata dr. salariale restante. Am trimis 4 notificari unitatii pt. punere in executare dar nu am primit nici-un raspuns in acest sens. Am trecut la executare silita, unitatea refuza reintegrarea, executorul a incheiat p.v. in care a consemnat acest lucru. In urma plingerii penale pe care am depus-o (277, 278 C. Muncii), nu am nici-un raspuns (dupa 8 luni).
Intre timp s-a depus contestatie la executarea silita.
Va rog sa-mi spuneti ce mai pot face in aceasta situatie pt. respectarea hotaririlor instantei. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: bamby2003 , utilizator 10:02, 13 Decembrie 2009
1. Pentru ce s-a depus contestatie la executare?

2. Unde ati depus plangerea penala?
1. Contestatie pt: cuantum drepturi salariale restante si reintegrare pe motiv ca dupa ce am fost concediata disciplinar m-am angajat in alta parte.
2. Parchetul de pe linga Judecatorie.
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pt. raspuns.
Am incercat si asta, I.T.M.-ul a raspuns ceva de genul: "in momentul in care veti primi decizia de reintegrare, demisionati de la actualul loc de munca si va prezentati cu cartea de munca la angajatorul care a dispus concedierea ,dupa cum a hotarit irevocabil instanta."
Referitor la dr. salariale, ele sunt clar stabilite de instanta: dr. salariale restante pina la reintegrarea efectiva indexate cu rata inflatiei.
1. Contestatia la executare silita poate fi respinsa, intrucat orice salariat are dreptul de a cumula mai multe funcţii, în baza unor contracte individuale de muncă, beneficiind de salariul corespunzător pentru fiecare dintre acestea.

2. Depuneti un memoriu la Prim-procurorul parchetului in care ii explicati tergiversarea solutionarii plangerii dvs sau la CSM - Inspectia Judiciara.

Alte discuții în legătură

Ne executrea hot jud definitive si irevocabile privind reintegrarea valyungureanu valyungureanu Rog sa ma lamuriti ce se mai poate face in situatia ce urmeaza relatata .In anul 2009 ,luna iunie in mod abuziv angajatorul mi-a desfacut C.I.munca ,am ... (vezi toată discuția)
Executare provizorie de drept andra993 andra993 Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta : printr-o sentinta civila instanta de fond (sectia litigii de munca) a hotarat reintegrarea ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea unei hotarari judecatoresti ady26 ady26 Am o hotarare definitiva si irevocabila privind un litigiu de munca. Am cerut printr-un executor judecatoresc punerea in executare a sentintei Problema mea e ... (vezi toată discuția)