Am un conflict de munca cu o regie a statului. Procesul a parcurs toate etapele: fond, recurs, revizuire, cont. in anulare. Decizia irevocabila: reintegrare si plata dr. salariale restante. Am trimis 4 notificari unitatii pt. punere in executare dar nu am primit nici-un raspuns in acest sens. Am trecut la executare silita, unitatea refuza reintegrarea, executorul a incheiat p.v. in care a consemnat acest lucru. In urma plingerii penale pe care am depus-o (277, 278 C. Muncii), nu am nici-un raspuns (dupa 8 luni).
Intre timp s-a depus contestatie la executarea silita.
Va rog sa-mi spuneti ce mai pot face in aceasta situatie pt. respectarea hotaririlor instantei. Multumesc!
1. Contestatie pt: cuantum drepturi salariale restante si reintegrare pe motiv ca dupa ce am fost concediata disciplinar m-am angajat in alta parte.
2. Parchetul de pe linga Judecatorie.
Multumesc pt. raspuns.
Am incercat si asta, I.T.M.-ul a raspuns ceva de genul: "in momentul in care veti primi decizia de reintegrare, demisionati de la actualul loc de munca si va prezentati cu cartea de munca la angajatorul care a dispus concedierea ,dupa cum a hotarit irevocabil instanta."
Referitor la dr. salariale, ele sunt clar stabilite de instanta: dr. salariale restante pina la reintegrarea efectiva indexate cu rata inflatiei.
1. Contestatia la executare silita poate fi respinsa, intrucat orice salariat are dreptul de a cumula mai multe funcţii, în baza unor contracte individuale de muncă, beneficiind de salariul corespunzător pentru fiecare dintre acestea.
2. Depuneti un memoriu la Prim-procurorul parchetului in care ii explicati tergiversarea solutionarii plangerii dvs sau la CSM - Inspectia Judiciara.