Am un conflict de munca cu o regie a statului. Procesul a parcurs toate etapele: fond, recurs, revizuire, cont. in anulare. Decizia irevocabila: reintegrare si plata dr. salariale restante. Am trimis 4 notificari unitatii pt. punere in executare dar nu am primit nici-un raspuns in acest sens. Am trecut la executare silita, unitatea refuza reintegrarea, executorul a incheiat p.v. in care a consemnat acest lucru. In urma plingerii penale pe care am depus-o (277, 278 C. Muncii), nu am nici-un raspuns (dupa 8 luni).
Intre timp s-a depus contestatie la executarea silita.
Va rog sa-mi spuneti ce mai pot face in aceasta situatie pt. respectarea hotaririlor instantei. Multumesc!
Multumesc pt. raspuns.
In cadrul cont. la exec. instanta va separa la termenul urmator partea financiara (unde va dispune expertiza cont) de reintegrare (unde se poate pronunta mai repede).
Intrebare:daca si in urma respingerii cont. la ex.unitatea refuza reintegrarea, se mai poate face ceva? In afara de amenda civila in favoarea statului pe care deja o plateste?
In afara de CEDO unde a fost admisa actiunea pt.nerespect. hot. jud. irevoc.(Art. 6 din Conventie).
La Prim Proc am depus acte in dovedirea refuzului reintegrarii dupa fiecare faza procesuala precum si copiile notificarilor, execut. silite, confirmari primire a notificarilor la angajator, etc.
Am solicitat sa mi se comunice in ce faza sunt cercetarile fara a primi raspuns.
Ramine sa ma adresez CSM-ului.