avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Este necesar permisul pentru pistol cu cartuse blank?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Este necesar permisul pentru pistol cu cartuse blank?

Doresc sa imi achizitionez un pistol cu cartuse blank ( pistol cu cartuse doar cu zgomot fara posibilitatea sa ranesti o persoana)
As dori sa intreb daca este necesar pemisul de port arma pentru a detine un astfel de pistol.

Multumesc si o zi buna va doresc!

Alte discuții în legătură

Dosar penal pistol cu bile de cauciuc Valentines Valentines In urma cu ceva timp am achizitionat un pistol cu bile de cauciuc legal inregistrat la politie de la un magazin de arme si moniti,dupa ceva timp am constatat ... (vezi toată discuția)
Cercetat penal cu permis de port arma- sau se suspenda permisul ? dorudoru dorudoru Daca o persoana este detinator legal de permis port arma de vinatoare- cit si pistol dat de la serviciu ( Unde este paznic de balta ) bazin piscicol -- ... (vezi toată discuția)
Permis pistol cu bile lorentzo12 lorentzo12 Buna ziua, Va rog, ma poate ajuta cineva cu informatii privind actele necesare obtinerii permisului de port arma ? Doresc sa-mi cumpar un pistol cu bile ... (vezi toată discuția)