avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... CERCETAT PENAL CU PERMIS DE PORT ARMA- SAU SE SUSPENDA ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

CERCETAT PENAL CU PERMIS DE PORT ARMA- SAU SE SUSPENDA PERMISUL ?

Daca o persoana este detinator legal de permis port arma de vinatoare- cit si pistol dat de la serviciu ( Unde este paznic de balta ) bazin piscicol --
Este cercetat penal pentru : Loviri si alte violente+ fals de semnatura+ evaziune fiscala.
Intrebare! Mai poate avea aceasta persoana permis de port arma ? sau politia , parchetul trebuie sa-l suspende pentru perioada cercetarilor? pina la finalizarea dosarelor? Care este procedura legala.-Va scriu si intreb ca desii aceasta persoana este implicata in mai multe dosare penale- Detine in continuare arma de foc :sorry:( Arma de vinatoare + pistol )
Autorizatia de port arma se suspenda numai dupa ce hotararea de condamnare ramane definitiva si irevocabila, iar prin aceasta hotarare sa fie condamnat la pedeapsa de cel putin 1 an pentru savarsirea unei infractiuni cu intentie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare cu pistolul ContSters129337 ContSters129337 Buna ziua, Prietena mea a fost batuta de sotul ei in prezenta copilului si amenintati amandoi cu pistolul (el detine permis de port arma). Pe ea a dat-o ... (vezi toată discuția)
Pistol cu bile Niunin Tiberiu Niunin Tiberiu Astazi am aflat ca un prieten de-al meu s-a folosit de pistoletul cu bile pe care il avea asupra sa in timp ce iminent parea sa fie agresat de un individ cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua stimate doamne si stimati domni. de aproximativ 26 ... Cel Ce Este Cel Ce Este Buna ziua stimate doamne si stimati domni. De aproximativ 26 de ani detin un pistol de autoaparare cu gaze, care este inscris in permisul de port arma. In ... (vezi toată discuția)