buna ziua.o intrebare:
-pe baza consumului de alcool in mod repetat de catre mama minorului, ce sanse are tatal de incredintare a minorului?mentionez ca minorul are 6 ani.
-ce dovezi imi sunt necesare ptr prezentarea in instanta a cazului?
incredintarea la tata este un demers extrem de dificil, deoarece instantel sunt tributare mentalitatii ( total fara fundamnt legal ) ca minorul tebuie incredintat mamei ca regula, exceptia fiind doar in cazuri absolut exceptionale.pe cale de consecinta va trebi sa probati consumul de alcool, faptul ca prin acesta este afectat minorul cu orice mijloc de proba permis de lege.
conactati un avocat sa va consilieze pe caxzul in speta
Daca tatal nu dovedeste nimic concludent castiga mama minorului.
Fara avocat angajat nu cred ca aveti sanse reale de a obtine castig de cauza si cu avocat fiind extrem de greu asa ceva...
Daca mama minorului este alcolica si veti dovedi ati putea avea sanse insa desi pare simplu procesul este complicat...
In general mamele isi angajeaza avocat si este unul dintre motivele pentru care obtin castig de cauza in timp ce tatii nu considera necesar sa isi angajeze avocati.Am impresia ca ei vor sa si arate ca sunt mai destepti...
Este insa adevarat ca este si riscant pentru ei sa dea banii la avocat si sa piarda in timp ce mamele daca angajeaza avocat au sanse imense din start...indiferent de situatie...
multumesc.imi puteti spune mai concret ce probe trebuie sa am?eu detin deocamdata inregistrari audio unde ea recunoaste totul, am si poze cu locurile unde ascunde sticle de bautura in casa.m-ar ajuta?
Niciuna din cele aratate nu va ajuta in mod real. Ceea ce va trebuie sunt acte medicale care sa ateste starea de alcoolism repetat si constant, declararii de martori care sa confirme, in plus sa arate si faptul ca nu se poate ingriji in bune conditii de minor.
Sabrina draga, esti naiva?
Si eu ascund bautura, sa nu dea copilul peste ea. Ce inseamna niste poze cu sticle puse intr-un colt sau sub un raft? Si eu arunc dozele de bere din camara ca expira cat le tin acolo, ca sa fie daca vin musafirii, dar, din partea mea, pot sta acolo cu anii.
Inregistrarile audio nu le ia nimeni in seama, apoi, un om poate spune ce vrea intr-o discutie libera, nu este depozitie sub juramant.
Ca sa demonstrezi ca un om este alcoolic, trebuie sa fi fost intr-o clinica la dezalcoolizare, sau sa fi fost dusa candva cu salvarea la spital in coma alcoolica, sau sa fie surprinsa la volanul autoturismului in stare de ebrietate, dovedita cu etilotestul si cu probele biologice.
Alte discuții în legătură
Divort
mima26
vreau sa introduc actiune de divort, am doi copii, motivul ar fi adulter, vreau sa stiu daca asi putea avea castig de cauza, ma refer la copii sa-mi fie ... (vezi toată discuția)