avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere penala

Salut,sunt un muncitor care are de recuperat drepturi salariale de la un angajator incapatanat..,nu sunt bani multi dar firma refuza,,,,am facut plangere la ITM,au fost au constatat ..si exista o cerere de concediu fara plata pe perioada respectiva...bineinteles fabricata si semnata de ei...in numele meu....Trecem la organele competente in solutionarea acestui lucru,,,,eu as putea dovedi ca am fost prezent ...la lucru pentru ca in unitatea respectiva se intra pe baza cartelei electronice de pontaj...si mai presus e considerata zona de frontiera,,,,dar nu sunt in tara,,,ca sa fac o plangere la organul...abilitat....toata bataia asta de cap pentru 300-400.lei...asa fac unii angajatori care cred ca tot romanul muncitor e sarac cu duhul si nu poate avea dreptete in nimic si poate sa i se rada in fata.....
intrebarea mea domnilor si doamnelor..e cum pot eu adresa plangerea organului de politie ca sa nu folosesc alt termen ante- decembrist...la care angajatorul meu sigur are pile,de isi permite sa falsifice un act sub semnatura privata,tinand cont ca eu nu sunt in tara....?

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:31, 23 Februarie 2013
Formulati plangere direct la parchet

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala GHEAUR GIGI GHEAUR GIGI Salut,sunt un muncitor care are de recuperat drepturi salariale de la un angajator incapatanat..,nu sunt bani multi dar firma refuza,,,,am facut plangere la ... (vezi toată discuția)
Multiple incalcari ale codului muncii AdrianHanz0 AdrianHanz0 Sunt angajat de aproximativ 7 luni prin contract individual de munca la o fabrica. Datorita segmentului pe care se profileaza fabrica toti angajatii, exceptand ... (vezi toată discuția)
Control itm-amenda-amenintata cu sanctiune andronutza andronutza Buna ziua. Am avut control de la ITM si in urma verificarii pontajului portarilor au descoperit ca in luna octombrie 2010 societatea nu le-a acordat 2 zile ... (vezi toată discuția)