avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificat de stare materiala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificat de stare materiala

as dori ,va rog,daca ma poate ajuta cineva ,sa imi explice :ce este certificatul de stare materiala si de unde se obtine.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 15:54, 24 Februarie 2013
Acest tip de certificat se obtine de la Directia de taxe si impozite din cadrul primarei de la domiciliul Dvs. In acest act sunt trecute toate bunurile pe care le detineti si dupa care platiti impozite si/sau taxe (de exemplu: casa, teren, auto, etc.).
Certificatul de la impozite si taxe este certificat fiscal care nu cred ca este de stare materiala deoarece nu cuprinde toate datoriile si banii din banci pe care ii detine o anumita persoana. Nici macar declaratia de avere nu cuprinde toate aceste date, deci o declaratie pe proprie raspundere data la notar cred ca ar fii mult mai elocventa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto nistormrc nistormrc Buna ziua sunt un posesor de autovehicul pe care as dori sa-l radiez la cerere din circulatie si de la finante fara sa predau masina la centrul de colectare . ... (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor testament si legea 290/2003 ne_interesant ne_interesant La notar trebuie declarat la dezbaterea succesiunii ca dupa defunct exista : - un cont intr-o banca ( am gasit un extras de cont de acum vreo 2 ani , m-am ... (vezi toată discuția)
Radiere masina fara certificat de dezmembrare theogrigore theogrigore Va prezint situatia foarte pe scurt. Tatal meu (decedat in noiembrie 2018) avea un autorism vechi care statea in curtea casei. Acum 3 luni, mama mea a dat ... (vezi toată discuția)