avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Respinge ca inadmisibilã acþiunea.
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Respinge ca inadmisibilã acþiunea.

Buna ziua.Am proces cu primaria in contencios administrativ si fiscal pentru neraspunsul in timpul legal(30 zile) la o cerere de conciliere iar la ultimul termen instanta respinge ca inadmisibila actiunea,primaria nu sa prezentat la nici un termen si nici nu a depus la dosar intimpinare.Va rog daca poate cineva sa-mi raspunda daca la aceasta solutie a instantei se mai poate face ceva,adica daca este cale de atac? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: crip , utilizator 21:34, 23 Februarie 2013
Ce obiect a avut dosarul si in ce temei de drept?
Buna seara Stimata Doamna temeiul legal este Legea 554/2004
-Art.1 aliniat 1
-Art.8 aliniat 1
-Art.11

Este vorba despre plata unor despagubiri pentru neputiinta de a-mi folosi terenul proprietate privata ,suprafata de teren intravilan ce a fost luat abuziv in 1973 unde exista un ctr. de vanzare-cumparare din 1935 ,suprafata care are intabularea si toate taxele platite catre Statul Roman si care de-a lungul anilor nu a suferit miscare cadastrala,instrainare catre alte persoane sau entitati cu statut juridic ,fara a avea acordul scris sau verbal al proprietarului sau din libera vointa a acestuia
Ultima modificare: Duminică, 24 Februarie 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa de reactie din partea primariei adisnaie adisnaie Doresc sa cumpar 2 suprafete de teren, intravilan si extravilan in acelasi loc, dar desi vanzatorul detine toate actele de proprietate (hotarari judecatoresti) ... (vezi toată discuția)
Aplicare legea 18/91 stregicu stregicu Buna ziua Dupa decesul mamei mele eu impreuna cu sora mea am actionat in judecata comisia locala pentru aplicarea legii 18/91 ca sa elibereze titlurilor de ... (vezi toată discuția)
Anulare act administrativ gilmi gilmi Buna ziua , Supun dezbateri o problema de drept,in legatura cu incadrare juridica unui petit. O persoana, prin hotarari definitive si irevocabile i s-a ... (vezi toată discuția)