avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs

In recurs mai pot depune probe noi?
Daca nu am avocat pot sa sustin oral singura cauza? Sau trebuie sa depun totul in scris si atit.
Ma refer la un proces cu Casa de Pensii Bucuresti.
Multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Liana Iura , Avocat 12:05, 24 Februarie 2013
Probele din recurs pot fi doar inscrisuri noi.

Nu veti putea pune concluzii orale in fata instantei personal, ci doar concluzii scrise.
Va multumesc mult d-na avocat pentru raspunsul dvs.
Deci e suficient daca depun intimpinarea si atit? Nu am alte inscrisuri noi .
La fond am cistigat.
Este suficient sa depuneti intampinarea urmand a se judeca, iar dv. sa va interesati de solutie pe portalul instantelor sau la arhiva instantei de recurs.

Intradevar, la recurs se admit doar inscrisuri noi in probatiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs la iccj gabyteo gabyteo Buna ziua Va rog foarte mult sa ma ajutati cu un raspuns urgent. Am avut un proces judecat in prima instanta la Curtea de Apel. Am pierdut si vreau sa fac ... (vezi toată discuția)
Recurs bisu bisu am facxut un recurs la un proces cu o asociatie de proprietari ,doamna judecator nu m a lasar sa iau cuvantul mi a spus sa depun inscrisurii inseamna ca eu ... (vezi toată discuția)
Instanta ADELA STROE ADELA STROE Am depus o cerere de chemare in judecata in calitate de creditor, societatea debitoare a depus intampinare, eu acum ce fac, depun si eu intampinare? ce ... (vezi toată discuția)