avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... concediu fara plata functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

concediu fara plata functionar public

Sunt functionar public si am nevoie de un concediu fara plata de cel mult 90 de zile. Cat prevede in prezent legea 188/1999 ca pot beneficia-la cerere- de concediu fara plata? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 16:18, 24 Februarie 2013
Art.95 alin (2) Raportul de serviciu se poate suspenda la cererea motivata a functionarului public, pentru un interes personal legitim, in alte cazuri decat cele prevazute la alin. (1) si la art. 94 alin. (1), pe o perioada cuprinsa intre o luna si 3 ani. Daca nu dupa 90 de zile veniti 2-3 zile la serviciu, dupa care solicitati concediu fara plata din nou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea activitatii unui functioanar public alexandru andra alexandru andra Buna ziua Un functionar public trebuie sa inceapa activitatea in cursul lunii septembrie dupa suspendarea activitatii pentru crestere si ingrijire copil ... (vezi toată discuția)
Care este baza legala pentru 3 luni fara plata? sonias sonias Sint functionar public si intentionez sa-mi iau 3 luni concediu fara plata. Am rugamintea sa-mi spuneti in ce mod sa procedez si care este baza legala pentru o ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata nycoletta2008 nycoletta2008 Buna ziua, Lucrez intr-o institutie ca functionar public de doi ani si opt luni, as dori sa-mi iau concediu fara plata pentu o perioada de un an ca sa merg ... (vezi toată discuția)