avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2019 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale radieri auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

radieri auto

Buna ziua! Pot radia de la organele fiscale autoturismul doar pe baza facturii de la REMAT care atesta ca autovehicolul s-a dat la fier vecchi? Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 17:51, 24 Februarie 2013
Incheiati declaratie notariala pe proprie rasoundre ca nu mai detineti auto urmare a casarii acestuia
In baza declaratiei notariale si a dovezii de la unitatea de preluare auto,administratia fiscala poate radia de pe rolul fiscal-dupa achitarea eventualelor debite
Este suficenta Adeverinta de la Remat, pt a fii radiat auto de la taxe si impozit, trebuie decat completat formularul tip al primariei. Tot cu acea Adeverinta puteti scoate si din circulatie, reprezinta actul dvs de radiere, plus ca trebuie sa solicitati si certificatul fiscal.
Ultima modificare: Duminică, 24 Februarie 2013
gmancila, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radierea auto hellex hellex Acuma 7 ani am avut o dacie. Am depus la un fier vechi si am pragatit actele pentru radiere. Prin intrun accident neasteptat actele sau pierdut. Si masina nu ... (vezi toată discuția)
Impozit masina radiata Alina121 Alina121 Am o masina care a fost radiata si care ar fi trebuit sa fie scoasa din calcularea impozitului. Dar organul fiscaldin orasul meu nu aproba aceasta scoatere din ... (vezi toată discuția)
Scoaterea autovehiculului de la impozit Gheorma Gheorma Am avut o masina care am duso la fier vechi dar nu am luat nici o chitanta de acolo pe ia. Cum pot sa o scot de la impozit? sunt la zi cu impozitul ... (vezi toată discuția)