avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Perimare plata despagubiri?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Perimare plata despagubiri?

Buna ziua,
am avut un proces care s-a perimat gratie "muncii" depuse de avocatul meu care nu s-a prezentat la proces in repetate randuri. Am insa o intrebare, este posibil ca sa fie dispuse plata unor cheltuieli de judecata? Mentionez ca eu sunt reclamantul, fiind vorba de un litigiu de munca. Pun aceasta intrebare pentru ca nu sunt acasa pentru a vedea solutia data de tribunal cand va sosi.
Va multumesc, cu stima.
Cel mai recent răspuns: docatalin , utilizator 07:50, 25 Februarie 2013
Doar in cazul in care ati avea calitatea de parat ati putea obtine cheltuieli de judecata.
Vroiam sa stiu daca pot sa fiu obligat sa platesc cheltuieli de judecata. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tribunalul muncii;formulare si acte necesare pentru declansarea unei actiuni Stefan Ioana Stefan Ioana Fiul meu a lucrat la o firma de constructii in Bucuresti si de trei luni sta acasa,fara ca cei de la firma sa-i spuna ca este in concediu fara plata sau su ... (vezi toată discuția)
Citatie tribunal ioana2525 ioana2525 Ce inseamna daca primesc pe citatie \"[b]sa se raspunda la exceptia lipsei calitatii procesuale active fata de capatul de cerere privind obligarea paratei la ... (vezi toată discuția)
Firma refuza sa imi dea banii andreeadragoianu andreeadragoianu Am doua procese castigate, hotarare data Curtea de Apel Craiova, de mai bine de o luna. Am facut toate demersurile necesare pentru a intra in posesia ... (vezi toată discuția)