avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Citatie litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Citatie litigiu de munca

Buna seara,
Va rog sa ma sfatuiti intr-o problema : in cursul lunii mai 2009 am deschis un proces , litigiu de munca pentru contestarea deciziei de concediere . Primul termen a fost in data de 16 iunie 2009. In aceeasi zi a fost inregistrata la tribunal contestatia mea - trimisa prin fax - cel care a trimis-o este paratul . M-am prezentat la arhiva tribunalului unde am studiat dosarul : 2 pagini fax contestatia mea . Mentionez ca eu locuiesc in Petrosani si tribunalul este la Deva.
Nu m-am prezentat la termenul citat , am primit in data de 10 nov incheiere prin care se dispune suspendarea judecarii cauzei civile cu art. 242 cod procedura civila.
In data de 4 dec am primit din nou citatie pentru luna ianuarie cu mentiunea : S-a repus pe rol cauza , la cererea formulata de parata .

Fac mentiunea ca in contestatie avocatul mi-a gresit numele , eu neobservand acest lucru , s-a rectificat numele la primul termen de judecata , iar acum citatia , si bineinteles procesul este pe numele gresit.

Ce ma sfatuiti sa fac in acest caz , eu nu am trimis niciodata tribunalului documente pe fax .
Pot sa nu ma prezint ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Angelinne , utilizator 00:33, 7 Decembrie 2009
Cred ca aveti interesul ca acest proces sa se judece urgent. Amanarea sa va este defavorabila. Va recomand a aveti curajul sa va sustineti cauza.
litigiile de munca se judeca in prima instanta la Tribunal, daca exista o greseala cu privire la nume, puteti face o cerere prin care sa solicitati indreptarea erorii materiale, daca nu vreti sa va prezentati nu va prezentati si gata, cum a trimis cererea prin fax paratul? cine a semnat-o?, in fine daca sunt 2 procese cu acelasi obiect si parti invocati exceptia litispendentei, dosarul ultim inregistrat se undeste cu cel inregistrat primul. Daca cererea depusa pe fax nu e semnata de dv invocati exceptia lipsei calitatii procesual active.
Sa inteleg ca ar fi bine sa ma prezint si la cel de al doilea proces deschis de parata ?
Mentionez ca procesul deschis de mine este in curs , s-a ajuns la audierea martorilor .
Multumesc.
Dca nu doriti , nu va prezentati , iportant este ce va doriti, trebuie sa stiti insa, ca daca nu va veti prezenta, probabil, se vor aplica disp art.242 cod.pro.civ, cea enuntata de dvs, daca nici parata nu se va prezenta.Daca parata a repus pe rol cauza, inseamna ca va continua judecata, la cererea acesteia.
Stati ca m-am trezit si eu....sunt doua procese cu acelasi obiect?In amandoua aveti calitatea de reclamant?

Alte discuții în legătură

Proces litigiu de munca fond impact impact Buna seara, Am si eu o intrebare si va solicit ajutorul in aceasta privinta. In cursul anului trecut am primit o citatie pe adresa mea , dar pe un alt ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara arystyna arystyna In luna august 2010 sotul meu a depus la tribunal o cerere ptr recalcularea pensiei alimentare pe motiv ca mai ai are un minor in intretinere, dar cand a fost ... (vezi toată discuția)
Proces pensie alimentara mancipri mancipri o mama a deschis proces pentru majorare pensie de intretinere minor . a cerut ca procesul sa se judece in lipsa conform art 242 al 2 cod de procedura civila ... (vezi toată discuția)