avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Proces litigiu de munca fond
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Proces litigiu de munca fond

Buna seara,
Am si eu o intrebare si va solicit ajutorul in aceasta privinta.
In cursul anului trecut am primit o citatie pe adresa mea , dar pe un alt nume , pentru litigiu de munca . Nu m-am prezentat la termenul comunicat , considerand ca nu sunt persoana in cauza . A fost pronuntata incheierea prin care s-a dispus suspendarea judecarii cauzei civile in baza art.242 cod procedura civila .
In luna dec 2009 am primit din nou citatie deoarece s-a repus pe rol cauza la cererea formulata de parata. Din nou nu m-am prezentat .
Acum am primit din nou citatie unde se precizeaza ca se va pune in discutie cererea de conexare formulata de catre reclamanta
Litigiul de munca a fost inregistrat la tribunal printr-un fax trimis de catre parata , iar acum tot aceasta a depus aceasta cerere de conexare , eu nefacand nici un demers in acest sens.
Practic daca nu este vorba de mine cum pot sa ma prezint in acest proces ?

Mentionez ca eu am pe rol un proces de contestare decizie de concediere , s-a ajuns deja la audierea martorilor . La acest proces in intampinare numele meu a fost trecut eronat , nu am observat acest lucru , si la primul termen a fost corectat acest lucru .

Ce implicatii poate avea faptul ca exista 2 procese , intr-unul persoana respectiva nu exista , eu nu pot sa recunosc un lucru pe care nu l-am facut , nu am trimis nimic pe fax si nu inteleg de ce se continua acest proces ?

Multumesc mult pentru raspuns.

O seara buna !

Cel mai recent răspuns: GABRIELA BULAU , Avocat 21:20, 27 Ianuarie 2010
1. invocati exceptia lipsei procesuale pasive
2 nu suntetide acord cu conexarea dosarelor, nu sunt indeplinite conditiile prevazute de codul de procedura civila
Este bine sa va prezentati pentru a lamuri situatia, deoarece instanta nu cunoaste acest fapt. Trebuie sa vedeti daca aveti acelasi obiect, parti.....vedeti in citatie. Este bine acum sa rezolvati situatia, decat mai tz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie litigiu de munca impact impact Buna seara, Va rog sa ma sfatuiti intr-o problema : in cursul lunii mai 2009 am deschis un proces , litigiu de munca pentru contestarea deciziei de ... (vezi toată discuția)
Cerere de amanare a cauzei ContSters149882 ContSters149882 Salutare! Am si eu nevoie de un sfat.. Am un proces pe 26 Martie 2012, am primit citatia acum cateva zile. Insa nu pot ajunge, abia m-am angajat si nu pot ... (vezi toată discuția)
Cerere amanare proces civil in vederea angajarii unui aparator diana225 diana225 Exista o cerere tip actuala pe care as putea sa o completez si semnez in vederea amanarii unui proces civil in vederea angajarii unui aparator ales, proces ... (vezi toată discuția)