avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare act vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare act vanzare cumparare

In aprilie 2011 am dat o masina accidentata (distrusa am crezut noi; cei de la un service auto au spus ca nu mai merge reparata) unei persoane de la acest service auto. El a facut un act de vanzare-cumparare pe care eu nu l-am semnat (eu am primit foaia alba cu care am mers la circa financiara). I-am dat adeverinta de la financiar, urmand ca el sa mearga sa radieze masina. In contract a trecut pretul de vanzare de 1200 lei. Eu nu am primit acesti bani. Mi-a dat un matiz care era pe numele altei persoane (ei au spus ca matizul fusese accidentat, il repara pentru a mi-l da in schimbul masinii mele). Cu matizul mi-a dat foaia roz si verde a contractului de vanzare-cumparare, talonul si cartea masinii. Atunci mi-a spus ca proprietara matizului e plecata din tara, a vorbit cu ea la telefon si urmeaza sa vina in tara. Acum imi spune ca nu e in tara si ca nu mai are nr. ei de telefon.
Saptamana trecuta, am primit acasa, amenda ca am circulat fara rovinieta cu masina „distrusa” pe care eu o „vandusem”. Am luat legatura cu cei de la service: au reparat masina.
Acum doresc sa recuperez masina pe care am pierdut-o, platind, normal, reparatia. Se poate sa anulez acel contract de vanzare - cumparare, avand in vedere ca nu l-am semnat si nici nu m-am ales cu nimic, matizul nefiind pe numele meu (necesita reparatii,...). Abia acum am realizat ce teapa am luat !
Va rog frumos sa ma ajutati ! Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Instrainare autoturism ionelsighireanu ionelsighireanu Scuze pentru revenire,dar voi fi mai concis: Am un autoturism Dacia 1310 din 96 de care nu mai am nevoie si trebuie sa-l casez sau radiez de la ... (vezi toată discuția)
Radiere auto politie dupa 4 ani sufix sufix Buna ziua, in 2011 am vandut un autoturism care l-am radiat doar la financiar. Cumparatorul imediat dupa vanzare a luat 12 amenzi de rovinieta dupa care a ... (vezi toată discuția)
Furt sau abuz de incredere Marius_gf Marius_gf Buna ziua, La data de 09/06/2011 am achizitionat de la X o motocicleta cu suma de 7000 euro, 5500 numerar la semnarea contractului, si 1500 euro in contul ... (vezi toată discuția)