in urma unui caz de forta majora sotia mea a trebuit sa intrerupa brusc servciul , pentru a o ingriji pe mama ei care a facut accident vascular cerebral. desfacerea contractului de munca s-a facut prin demsie cu acordul ambelor parti (angajator-angajat) . poate beneficia de ajutor de somaj , avand in vedere ca angajatorul a spus initial ca se poate , ulterior spunand ca el nu desfiinteaza postul ? se poate acorda somaj si in ce conditii?
Încetarea contractului individual de muncă prin acordul părţilor sau prin demisie exclude posibilitatea fostului salariat de a beneficia de indemnizaţia pentru şomaj, având în vedere că ca ambele situatii sunt considerate motive imputabile salariatului.
Somaj
bureac62
Am plecat de la o firma prin acordul partilor.M-am angajat la alta firma si dupa o luna aceasta si-a restrins activitatea.I-mi pot introduce actele pentru ... (vezi toată discuția)
Somaj
babycika
Buna ziua.Am fost angajata pe perioada de proba la o firma.Mi s-a facut un contract de munca fara analizele medicale facute,iar dupa o saptamana din motive de ... (vezi toată discuția)