avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit 16%
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit 16%

Buna dimineata,
As vrea sa stiu cei impozitul 16% ,care a intrat in vigoare in 2013 de cine eate platit de arendas sau proprietarul terenului agricol.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 09:48, 25 Februarie 2013
Intrebarea nu cuprinde informatii mai amanuntite, dar in nici un caz arendatorul/proprietarul de teren care da terenul in arenda pe baza de contract de arenda si incaseaza venitul sub forma de arenda si, doar pentru acest venit plateste impozitul, asa cum il platea si pana anul trecut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitul pe venit din arenda badiufilaret badiufilaret mai trebuie platit de tata impozitul pe venit din arenda? mentionez aici un lucru: tatal meu este pensionar si a dat o suprafata de 1ha si 30 de ari in arenda ... (vezi toată discuția)
Impozit pe un teren agricol al cărui proprietar e decedat kostas_rx kostas_rx Cum se poate stabili impunerea pt a plati impozitul pe terenul agricol daca proprietarul de pe titlul de prop. e decedat, dar pamanul este dat in arenda? (vezi toată discuția)
Impozit pe venit la produse agricole mikaela8 mikaela8 am un teren agricol in urziceni ,dat in arenda la o asociatie agricola.mi s-a spus ca trebuie sa-mi opreasca 16%impozit pe venit.L 571/2003 actualizata? e ... (vezi toată discuția)