avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general decl394
Discuție deschisă în Contabilitate în general

decl394

Buna ziua, daca in decl.394 in anul 2012 au fost introduse si bonuri de motorina, pot sa revin acuma si sa fac rectificativa?
Cel mai recent răspuns: Doina B , utilizator 08:15, 25 Februarie 2013
In declaratia 394 mentionati doar facturile, nu si bonurile de motorina. Nu este necesara o alta declaratie care sa o inlocuiasca pe cea depusa initial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare 394 xinom xinom In urma anui control fiscal din 2010 a trebuit sa modific codul fiscal al unei societati in decl.394 aferenta anului 2009. Am depus d.394 cu modificarea ... (vezi toată discuția)
Eroare inregistrare factura Mariralu Mariralu Buna ziua, Din greseala, in luna nov., am inregistrat o factura pe alt client decat cel corect ( prea apropiate denumirile firmelor ) . Avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Factura storno decembrie 2009 blu_angel blu_angel buna ziua! an 2009 inchis, depus bilant....tot...inclusiv luna aprilie 2010 toate declaratiile...depuse administratorul imi aduce o factura storno de la un ... (vezi toată discuția)