avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 327 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Eroare inregistrare factura
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Eroare inregistrare factura

Buna ziua,

Din greseala, in luna nov., am inregistrat o factura pe alt client decat cel corect ( prea apropiate denumirile firmelor ) .
Avand in vedere ca sumele privind TVA si baza sunt corecte, doar clientii gresiti, pot modifica in luna nov. si sa redepun 394 online ? pentru ca de abia suntem in 20. 12. 2012.
Mentionez ca decl. initiale ( 300 si 394 ) le-am depus in in 17.12.2012.

Va multumesc anticipat pentru ajutor ,
M.
Cel mai recent răspuns: soficu cristina , utilizator 17:27, 20 Decembrie 2012
Da, puteti depune declaratia rectificativa, de cate ori doriti.M-as mira sa sesizeze, ANAF-ul vreo diferenta! Chiar credeti ca face cineva, vreo corespondenta a clientilor cu furnizorii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot face o rectificare? analici analici Buna seara Va rog daca ma puteti ajuta : in luna a 9 la o firma care are \"Z\"-uri am gresit intr-o zi suma si deorece clientul nu mi-a adus \"Z\"-ul final ... (vezi toată discuția)
Rectificativa la decont 300 ionela11 ionela11 Buna ziua, Am constatat ca s-au omis niste sume in decontul de tva pe luna octombrie. Declaratia 394 este corecta. Ar trebuii sa depun un decont de TVA ... (vezi toată discuția)
Factura de avans cristinabojescul cristinabojescul Buna ziua. In luna noiembrie 2015 am intocmit o factura de avans catre un partener pe care am declarat-o in decl.394 si decl.300 la noiembrie )firma este cu ... (vezi toată discuția)