avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Licitatie - cheltuielile diverse si neprevazute
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Licitatie - cheltuielile diverse si neprevazute

S-a aprobat legea care face referire la cheltuielile - diverse si neprevazute, ca acestea sa fie incluse in pretul - oferta, astfel "valoarea estimată cuprinde şi cuantumul aferent procentului de diverse şi neprevăzute". Daca nu s-a respectat aceasta cerinta a fisei de date si acestea au fost cuprinse cu o valoare mai mica decat cea data de proiectant, se va descalifica ofertantul?

Alte discuții în legătură

Cheltuieli diverse si neprevazute Ema2013 Ema2013 Prin Fisa de date a achizitiei s- a solicitat ca la nivelul propunerii financiare toti operatorii economici sa cuprinda valoarea aferenta procentului de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli diverse si neprevazute Clara1950 Clara1950 Cheltuielile diverse si neprevazute se includ sau nu in pretul total ofertat pentru executia unei lucrari? (vezi toată discuția)
Cheltuieli diverse si neprevazute - achizitii publice (oug 77/2012) crisstiniss2000 crisstiniss2000 [b]Referitor la OUG 77/2012 pentru modificarea si completareadispozitiilor cuprinse in OUG 34/2006, despre modificarea/completarea urmatoare:[/b] 11. La ... (vezi toată discuția)