avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CUMUL FUNCTII ADMINISTRATOR CU SALARIAT SRL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CUMUL FUNCTII ADMINISTRATOR CU SALARIAT SRL

Pe mine ma intereseaza daca:administratorul unei SC SRL cu 2 asociati poate fi si salaraiat?In legea 31 nu se mentioneaza nimic de acest aspect.Se spune decat de asociatul unic al unei SRL dar nu se specifica si de administratorul unei SRL CU DOI ASOCIATI.ASTA ESTE DEFAPT INTREBAREA.Baza legala va rog?Mai departe revisal 010 stiu ce trebuie sa fac.Ma interseaza doar daca administratorul poate cumula functia de salariat la aceeasi societate.Adica daca poate fi si salariat si administrator la aceeasi societate?Eu am inteles ca nu din ceea ce am citit dar doream si alte pareri.

MUltumesc!

Ultima modificare: Luni, 25 Februarie 2013
irinuka2005, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:41, 25 Februarie 2013
Administratorul poate fi si salariat.
O baza legala se poate?
Multumesc!
Nu exista o lege care sa interzica administratorului sa fie salariat in acel SRL
Este vorba despre un principiu de drept "tot ce nu este interzis este permis" .... Principiile de drept nu o sa le gasiti expres mentionate in vreun act normativ , tinand de teoria generala a dreptului , aplicabilitatea fiind generala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Remuneratie si contributii administrator srl irinuka2005 irinuka2005 VA ROG SA-MI SPUNETI...MOMENTAN ADMINISTRATORUL UNUI SRL CU DOI ASOCIATI ESTE INCADRAT FARA REMUNERATIE: INTREBARE 1-DACA DORESC SA PUN SI REMUNERATIE CARE ... (vezi toată discuția)
Asociatul unic care este si administratorul srl se poate angaja cu contract de munca la aceasta societate? monique monique Buna ziua, Va rog foarte mult lamuriti-ma si pe mine cu problema aceasta : Sunt asociat unic si administratorul unui SRL. Se poate ca sa ma angajez cu carte ... (vezi toată discuția)
Principiul tot ce nu este interzis este permis kcsillacska kcsillacska Unde gasesc mentionat expres (tratat, lege, articol, curs, in orice) principiul \"tot ce nu este interzis este permis\", pe mine ma interesezsa mai ales cum ... (vezi toată discuția)