avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... As vrea sa stiu despre PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

As vrea sa stiu despre PFA

1. Daca infiintez un PFA care e numarul maxim de angajati pe care ii pot avea?
2. Daca nu sunt platitor de TVA, care este plafonul care ma obliga sa platesc TVA?
3. Pot inchede acest PFA oricand daca nu e rentabil?

Va multumesc pentru inteleegere.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:05, 25 Februarie 2013
1. cati doriti.
2. cifra de afaceri anuală realizată este inferioară plafonului de 65.000 euro, respectiv 220.000 lei.
3. oricand il puteti inchide cu conditia platii tuturor impozitelor si contributiilor sociale datorate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curs valutar de calcul pentru pragul de 65000 euro Costas06 Costas06 Buna ziua, Pentru o societate infiintata in aprilie 2013 platitoare de impozit pe venit imi puteti spune care este echivalentul in RON al pragului de 65000 ... (vezi toată discuția)
Plafon inregistrare in scopuri tva microintreprindere gcazaciuc gcazaciuc Buna ziua, Pentru o microintreprindere in domeniul consultantei am observat ca plafonul actual pentru inregistrare in scopuri TVA este de 220.000 RON sau ... (vezi toată discuția)
Plafon venit in scopul inregistrarii de tva ginan ginan Stimati Domni, Care este plafonul venitului pt. care o I.I. neplatitoare de TVA este obligata sa se inregistreze in scopuri de TVA, si la care curs al Euro se ... (vezi toată discuția)