avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Licitatie anulata
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Licitatie anulata

Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie:
Mi s-a aprobat o documentatie de atribuire, am dat invitatie de participare, s-au inscris doi ofertanti si pana la data licitatiei acestia nu au depus nici un fel de documente, licitatia trecand automat in stare de anulare.
Acum ce pot face? pot da o alta invitatie de participare direct, folosind documentatia de atribuire disponibila in SEAP? sau trebuie sa alcatuiesc alta documentatie?
Va multumesc!

P.S. Exista vreo modalitate de prevenire a unei astfel de situatii? (Inscrierea ofertantilor doar cu numele in SEAP, acestia ne-depunand nici o oferta)
Cel mai recent răspuns: Faneli , utilizator 15:59, 25 Februarie 2013
In cazul anularii se intocmeste o alta documentatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare procedura online biankka biankka Va rog sa mi spuneti care sunt exact pasii pentru anularea unei cereri de oferta online, ce documente trebuiesc emise, de cine ,ce documente se publica in seap ... (vezi toată discuția)
Postarea documentatie de atribuire doinasavin doinasavin am initiat o cerere de oferte offline cu faza finala licitatie electronica, si am trimis invitatia in SEAP când postez documentatia de atribuire, dupa ... (vezi toată discuția)
Anulare procedura "cerere de oferta" caty33 caty33 Am publicat un anunt de \"cerere oferta\" , la licitatie s-a prezentat decat un candidat asa ca procedura a fost anulata, In conformitate cu prevederile OUG ... (vezi toată discuția)