avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... majorare punctaj pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

majorare punctaj pensie

Buna ziua,
Va rog lamuriri despre majorarea punctaj pensie pentru perioada lucrata in conditii speciale dupa 1.04.2001,stagiul complet de cotizare fiind stabilit fara lege speciala.
Precizari:barbat,an nastere 1950,an pensionare limita varsta 2006 dupa lg.19/2000,stagiul complet de cotizare 30 ani si 9 luni(datorita 12 ani si 3luni gr.1 de munca)conform anexei 3(4?) din lg.19/2000,stagiul total de cotizare 45 ani;dupa 2001 am lucrat 3 ani in conditii speciale.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:59, 25 Februarie 2013
Eu nu ma aflu in aceasta situatie,dar am pus in discutie acest subiect,aici:

www.avocatnet.ro/content/for...

www.avocatnet.ro/content/for...

Nu exista prevedere legala pentru punctaj suplimentar in aceasta situatie.

Eu raman la parerea ca,este o scapare legislativa.
Ultima modificare: Luni, 25 Februarie 2013
Carp Mircea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atacarea oug nr. 209/2008 in instanta maritud maritud am lucrat peste 32 de ani in cond. deosebite si speciale am iesit la pensie pt. limita de virsta la data de 20.12 2010 la 58 de ani datorita OUG ... (vezi toată discuția)
Balerin grupa 1 de munca bako bako Pensionara din data de 01.10.2007.Stagiul complet de cotizare 25 ani,stagiul total de cotizare 35 ani 6 luni 7 zile din care conditii speciale 25 ani 11 luni 7 ... (vezi toată discuția)
Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupe de munca. art 169, alin. (3) din legea nr. 263/2010 - interpretare marii_48 marii_48 Buna seara! As fi recunoscator D-nei Gabriela Pintea daca m-ar lamuri si pe mine. Sunt pensionar in baza unei decizii pentru munca depusa si ... (vezi toată discuția)