avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Rovigneta
Discuție deschisă în Executare silită

Rovigneta

Am primit o amenda in decembrie 2010 pentru ca nu am avut rovigneta, pe care nu am platit-o pana acum. De doua zile mi-a venit o somatie de la o executoare judecatoreasca prin care sunt somat sa platesc rovigneta (29 de euro) si taxele de executare silita intr-un cont al executoarei.
Intrebare: Daca ma duc la primarie si platesc rovigneta, ignorand somatia primita, mai trebuie sa-i platesc taxele pretinse executoarei (pe care nu am angajat-o eu)?
Cel mai recent răspuns: cristian1963 , utilizator 08:51, 26 Februarie 2013
Odata inceputa executarea silita, nu mai puteti scapa de onorariul executoriul judecatoresc. Va sfatuiesc sa achitati rovingneta, sa va prezentati la biroul executorului judecatoresc cu dovada platii si sa incercati sa negociati cu dumnealui valoarea onorariului.
Executarea silita nu a fost efectuata. A fost trimisa doar o somatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita manuelazanoaga manuelazanoaga Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea, care este urmatoarea: Sotul meu a contractat un card de nevoi personale de la BancPost, ... (vezi toată discuția)
Termen pentru plata cheltuieli de judecata nesica nesica Prin hotarare judecatoreasca am fost obligat la cheltuieli de judecata.In hotarare nu se specifica termenul in care trebuie platite si nici modul de ... (vezi toată discuția)
Executare silita titiC titiC buna ziua. As dori sa stiu si eu daca printr-o citatie din care sunt instiintat de catre un executor judecatoresc sunt obligat sa achit sulta in urma unui ... (vezi toată discuția)