avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor tarif pt contabilitate totala
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

tarif pt contabilitate totala

societate com activitate broker asig -reasig ,un salariat platitoare de impozit micro. V-as ruga sa -mi spuneti un tarif orientativ pentru evidenta contabila totala.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 14:00, 25 Februarie 2013
Nu se poate indica un tarif pentru ca nu exista anumite cuantumuri, acesta se negociaza cu cel care presteaza activitatea de evidenta contabila in functie de complexitatea operatiunilor contabile, volumul de lucru etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitati pe srl-d paula8888 paula8888 pot sa folosesc aplicatia uber,ca sofer,cu un srl-d?mentionez ca nu am decat acest cod caen 4939.pot sa fiu inscrisa in roi?cam cat costa contabilitatea la ... (vezi toată discuția)
Contract servicii contabilitate - necesitate in servicii gratuite Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Buna ziua, In cazul in care se presteaza servicii de contabilitate gratuit pentru o perioada trebuie incheiat un acord in scris sau exista vreo forma de ... (vezi toată discuția)
Expert contabil ContSters126274 ContSters126274 Va rog sa-mi spuneti cam cat ma costa un expert contabil,pentru verificarea actelor contabile 2008-2009 la o societate. (vezi toată discuția)