avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... asistenta medicala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

asistenta medicala

Buna ziua,

Sunt un lucrator din sistemul penitenciar, unde sunt obligat sa lucrez intr-un domeniu unde nu sunt specializat :sorry:
M-am adresat in ordine ierarhica superiorilor mei, dar fara rezultat :(
Rog respectuos o adresa de mail unde sa pot detalia acest subiect.
Cu multumiri :)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:33, 18 Februarie 2009
In functie de natura problemei pe care o aveti, puteti alege din lista de consultanti un specialist:avocat, consilier juridic, contabil, si ii trimiteti un mesaj privat, sau aveti posibilitatea sa postati problema dvs si va poate raspunde oricine din forum care este in tema( asta, bineinteles daca doriti sa va faceti publica aceasta problema).
Va multumesc mult, dar nu este un subiect care poate fii citit de catre toti membrii ( sau poate nu am inteles eu bine) :(
Este citit numai de catre specialist?
Rog mult de tot sa-mi raspundeti :(:((
Daca va adresati cu un mesaj privat unui specialist nu va fi citit de catre toti membrii ci doar de respectivul.
nedreptate a scris:

Va multumesc mult, dar nu este un subiect care poate fii citit de catre toti membrii ( sau poate nu am inteles eu bine) :(
Este citit numai de catre specialist?
Rog mult de tot sa-mi raspundeti :(:((


Daca doriti consultanta, puteti sa apelati la un specialist in domeniul respectiv, care are dreptul de a practica in acel domeniu in jurisdictia unde a aparut problema dumneavoastra.
Pe sectiunea Consultanti a site-ului sunt inscrisi avocati, consilieri juridici, consultanti fiscali, contabili, executori judecatoresti etc. Puteti initia un dialog cu orice persoana calificata in domeniul in care aveti nevoie prin trimiterea unei cereri de consultanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sugestie pentru moderatori... cristian damian cristian damian Dacă tot sunt implicați avocați în aceste dialoguri, cred că ar fi corect și normal să contribuie și dumnealor la formularea unor ... (vezi toată discuția)
Refuz sa fac parte din comisia de evaluare achizitii publice RODICA22 RODICA22 Va rog sa-mi spuneti daca pot sa refuz sa fac parte din comisia de evaluare a unei licitatii in conditiile in care: - nu exista compartiment de licitatii la ... (vezi toată discuția)