avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... tata lipsa la intocmirea actelor
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

tata lipsa la intocmirea actelor

Buna dimineata va rog cine ma poate ajuta cu raspuns
Ce pot face in situatia in care sunt casatorita cu un cetatean strain si acesta nu vine in tara la nasterea copilului nostru .
Pentru dosarul de alocatie am inteles ca trebuie si buletinul in original al sotului de asemenea si pentru CCC, ce pot face in aceasta situatie .eu nu am decat copia .
multumesc

Alte discuții în legătură

Ce acte sunt necesare din partea parintelui strain pentru dosarul de alocatie? AndreeaM89 AndreeaM89 Buna ziua, Sunt casatorita cu un cetatean strain si amandoi locuim in Indonezia. In cateva luni voi naste, dar o voi face in Romania. * De ce acte am nevoie ... (vezi toată discuția)
Divort cu copil minor roxanaandrei77 roxanaandrei77 Buna ziua sunt casatorita si urmeaza sa am un copil in cazul unui divort eu revin la numele de dinainte de casatorie dar copilul meu ramane pe numele ... (vezi toată discuția)
Primesc alocatia copilului 200 ron/luna daca nasc in strainatate? adribb8 adribb8 As dori sa ma ajutati cu un raspuns. Daca copilul se naste in alta tara, deci certificatul de nastere va fi emis de catre alt stat, voi putea beneficia de ... (vezi toată discuția)