avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Incheiere contract vanzare-cumparare cu certificat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Incheiere contract vanzare-cumparare cu certificat fiscal expirat

Buna ziua,
Sunt in demersuri pentru a vinde un apartament cu programul Prima Casa,Dosarul cumparatorilor este finalizat si aprobat de catre banca si fondul de garantare,acum la incheierea contractului o sa am nevoie de certificatul fiscal(de neurmarire fiscala)pe care l-am obtinut cu temen pana la sfarsitul lunii(28 feb),din diverse intarzieri cu banca contractul de vanzare-cumparare o sa trebuiasca incheiat la inceputul lunii martie,intrebarea mea este daca pot folosi certificatul deja scos sau trebuie un altul?
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 25 Februarie 2013
alexandrumartyn, utilizator
Cel mai recent răspuns: Costy S , Alte profesii 17:32, 25 Februarie 2013
O sa aveti nevoie de un nou certificat fiscal.
Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract prima casa - avans cj_alexandru cj_alexandru Buna ziua, In data de 15 martie am incheiat un antecontract pentru achizitionarea unui apartament prin programul Prima Casa, formatul fiind cel \'standard\' ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament luat prin programul prima casa euggen23 euggen23 Buna ziua tuturor, am o nelamurire in caz ca ma pueti ajuta. Prin februarie-martie 2010 am cumparat un apartament prin prima casa, iar acum as ... (vezi toată discuția)
Ghid cumparare casa, prima casa :) cyan cyan Ma poate indruma cineva care sunt pasii in achizitionarea unei locuinte prin programul \\"Prima casa\\" fara a exista probleme cu vanzatorul sau eventuali alti ... (vezi toată discuția)