avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurare medical (somaj)
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurare medical (somaj)

Buna
Am terminat liceul iar dupa cateva luni am intrat in somaj platit . La medicul de familia mi s-a spus sa merg la casa de asigurari sa rezolv situatia ; la ei mi s-a spus ca trebuie sa imi faca o adeverinta de asigurat si trebuie sa platesc 39 de lei pentru fiecare luna pentru perioada cand am terminat liceul , pana cand am intrat in somaj .
Vreau sa v-a intreb ce pot sa fac ? la casa de asigurari sunt afisat ca ASIGURAT dar medicul meu de familie imi spune sa rezolv la casa de asigurari situatia pentru ca el nu stie .

Alte discuții în legătură

Asigurari de sanatate cass alexandrina.ioana alexandrina.ioana Buna Am o problema si poate reuseste cineva sa ma lumineze si pe mine. Aproape toata perioada anului 2010 am fost in somaj iar dupa ce s-a terminat am mers ... (vezi toată discuția)
Intrebare referitoare la un curs de reconversie inceput prin intermediul ajofm VASILENCO MIHAELA VASILENCO MIHAELA Va rog am o nelamurire si astept un raspuns cu toata seriozitatea la urmatoarea problema : Am fost somera ( ultima viza a fost in luna decembrie 2010), din ... (vezi toată discuția)
Plata contributiei de asigurari sociale de sanatate Cyta Cyta Buna ziua! As dori sa stiu ce se-ntampla cu tinerii absolventi care nu si-au gasit un loc de munca si care se pot inscrie la somaj dupa 2 luni de la ... (vezi toată discuția)