avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare pensie

Va rog sa-mi spuneti daca am dreptul sa chem in judecata Casa de Pensii, chiar daca a expirat daya pana la care aveam dreptul sa contest Decizia din 20.12.2012 privind respingerea cererii de recalculare a pensiei de invaliditate
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: dalana , utilizator 12:24, 26 Februarie 2013
Despre ce recalculare este vorba ?
Dupa pensionare, am obtinut acte suplimentare, care dovedesc ca, in anumite perioade am avut venituri mai mari decat cele trecute in cartea de munca. Solicitand recalcularea la Casa de pensii, am primit o decizie negativa si un sfat: sa actionez in judecata. Intrebarea este: am dreptul sa fac acest lucru, daca nu am contestat aceasta decizie in termenul prevazut de lege?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiei pentru veniturile realizate in acord global si veniturile din prime adonisvigalex adonisvigalex Am iesit la pensie la limita de varsta in 28.03.2010 conform legii 19/2000. La stabilirea pensiei nu au luat in calcul si veniturile realizate in ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie invaliditate mawbest mawbest Socrul meu e nascut la 02.08.1953 La 07.07.2004 a fost pensionat la pensie de invaliditate cu -stagiu de cotizare realizat 36 ani 8 luni 7 zile din ... (vezi toată discuția)
Pe cine chem in judecata recalculare pensie contestatie respinsa de ccc oste oste Sunt pensionar bucurestean, iar Comisia Centrala de Contestatii mi-a respins contestatia. Eu, aflandu-ma in termenul legal, chem in judecata: - Casa Locala ... (vezi toată discuția)