avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Ce declaratii trebuie sa depun pana pe 25 martie?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Ce declaratii trebuie sa depun pana pe 25 martie?

Buna seara,
In luna ianuarie am infiintat un I.I.
Ce declaratii trebuie sa depun trimestrial daca sunt neplatitor de TVA?Trebuie sa depun si un bilant contabil, iar acesta trebuie sa fie semnat de un expert contabil?
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 14:59, 27 Februarie 2013
.Dupa infiintare,cred ca ati depus declaratia 220 si eventual 6oo.Trebuie sa depuneti declaratia 112,daca aveti salariati. Alte declaratii nu trebuie depuse. In baza declaratiei 220 trebuia sa primiti de la Administratia fiscala,decizie de impunere pe anul 2013,cu primul termen de plata al impozitului pe venit - 25.03 2013. Nu trebuie sa depuneti bilant,acesta se depune de catre societatile comerciale.
.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termene de plata taxe pfa cristigolo cristigolo Buna ziua. Am infintat un PFA, in 27 aprilie 2013. Realizez venit numai din PFA si am ales impozitare in venit real. Care sunt termenele de plata ... (vezi toată discuția)
Declaratii de depus firma nou infiintata CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 firma este o sapt infiintata , fiind sfarsit de an ce declaratii trebuie sa depun? (vezi toată discuția)
declaratii dupa infiintare pfa florinat florinat Subiect: Declaratii dupa infiintare PFA După ce se înființează PFA-ul, cu obiect de activitate prestare servicii către client din UE, obligațile ... (vezi toată discuția)