avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Fila CEC
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Fila CEC

Daca am garantat cu o fila CEC pentru o colaborare si acum am o datorie la partener, in cazul in care baga fila CEC si eu n-am bani in cont....care e procedura. Intentionez sa platesc esalonat insa nu am toti banii.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 15:32, 26 Februarie 2013
Emiterea de fila CEC fara a avea disponibil in banca este infractiune si se pedepseste conform art. 84 din legea nr. 59/1934 cu amenda sau inchisoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fila cec fara disponibil in cont blecota blecota Am lasat o fila cec ca garantie unui colaborator iar acum ii datorez o suma de bani pe care nu o am...el m-a anuntat ca baga fila CEC pentru a isi recupera ... (vezi toată discuția)
Valabilitate fila cec gev gev Buna ziua, Am un client care doreste sa aman introducerea in banca a filei CEC deoarece nu are bani in cont. Am doua intrebari: 1) Cat este valabila fila ... (vezi toată discuția)
Fila cec fara acoperire dralexandru dralexandru Buna seara. Va rog tare mult sa ma ajutati intr-o problema pentru ca sincer nu stiu ce sa mai fac! Acum ceva timp am inchiriat cateva echipamente pentru o ... (vezi toată discuția)