avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general facturi ratacite
Discuție deschisă în Contabilitate în general

facturi ratacite

buna, va rog sa ma ajutati si pe mine ...tin evidenta contabila la o firma cu plata trimestrial...problema este ca am gasit 2 facturi din luna Decembrie dupa ce am depus toate declaratiile la finante !! oare ce trebuie sa fac in acest caz ? va multumesc mult !sumele pe ambele facturi sunt de 3200ron !
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 21:13, 25 Februarie 2013
Corectati declaratiile si redepuneti-le corect. Presupun ca nu ati apucat sa depuneti si declaratia 101 caci altfel trebuie sa o corectati si pe asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 094 poate fi rectificata? elena1312 elena1312 Buna ziua, pentru numai 300 lei am intrat la impozit 3%, dar am gasit o factura emisa de mine care nu a inregistrat-o contabila mea, care este de 500 lei si ... (vezi toată discuția)
Acte gãsite dupã depunerea declarațiilor Qimer Qimer Mi-au fost predate azi mai multe facturi din luna septembrie, dar între timp am depus declaratiile 300 și 100 (cu depunere trimestrială). Care ar fi ... (vezi toată discuția)
Instiintare privind stingerea obligatiilor fiscale ilmir1 ilmir1 Astazi imi vine o \\"Instiintare privind stingerea obligatiilor fiscale\\". O varza de nedescris. Din platile facute in februarie pt luna ianuarie au stins ... (vezi toată discuția)