avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL-D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL-D

Buna ziua

Vreau sa infintez o firma SRL-D

Am cateva intrebari:

1.Stiu ca trebuie sa angajez minim 2 angajati trebuie sa ii angajez cu minimul pe economie sau pot sa ii angajez si la 2 ore ?
2.Societatea care o infintez pot poate sa opteze pe venit?
3.Pentru acel program ce deruleaza pentru care statul ofera 10.000 de euro nerambursabili trebuie sa vin eu cu 50% din investitie?daca da care ar fi metodele de a putea obtine daca nu am cei 50%?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 12:43, 27 Februarie 2013
Cititi OUG nr. 6 din 2011 si veti gasi acolo raspunsurile care va intereseaza.
buna ziua
Vreau sa va multumesc pt interesul acordat si raspunsul acordat

Am citit OUG nr. 6 din 2011 dar nu am gasit raspunsul la intrebarile :

Stiu ca trebuie sa angajez minim 2 angajati trebuie sa ii angajez cu minimul pe economie sau pot sa ii angajez si la 2 ore ?

Societatea care o infintez poate sa opteze impozit pe venit?

Repet am citit OUG nr. 6 din 2011 dar poate din greseala sau din prea multe cunostinte in domeniul nu am putut gasi raspunsurile la intrebarile de mai sus

Daca puteti sa imi raspundeti dvs la intrebari as aprecia foarte mult

va multumesc

Ultima modificare: Miercuri, 27 Februarie 2013
ovidiu1113, utilizator
Avand in vedere ultimele modificari fiscale - OUG nr. 8 din 2013, toate societatile nou infiintate vor fi inregistrate in regim de impozitare ca microintreprindere, deci vor plati impozit pe profit. De asemenea, nu mai este obligatorie angajarea in primele 60 zile a cel putin unei persoane. Puteti avea angajati cu norma orara de lucru cat conveniti cu acestia.
Atentie la respectarea dispozitiilor art. 3 si 4 din OUG nr. 6 / 2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozite si contributii pt. servicii de consultanta & management SpF2016 SpF2016 Buna ziua, Lucrez in strainatate dar domiciliul fiscal ramane in Romania (pentru ca lucrez pe perioade scurte in diferite tari). Din cate am inteles, din ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unui srl-d fetcu costel fetcu costel Buna seara, Va rog sa-mi spuneti,daca ptr.a ma incadra in programul de finantare cu 10000 euro(cf.OUG 6/2011 modificata), este obligatoriu sa am angajati ?? ... (vezi toată discuția)
Srl-d vulcu_alina vulcu_alina Buna ziua, Am si eu o intrebare...vreau sa-mi fac un SRL-D, dar sunt deja asociata la o alta firma, deci m-am gandit sa-l fac pe numele unei prietene. Dar ea ... (vezi toată discuția)