avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită AFI a inaintat in instanta dosarul cu datorie pt. ...
Discuție deschisă în Executare silită

AFI a inaintat in instanta dosarul cu datorie pt. apartament luat prin Ordonanta 19

Buna ziua,

Astazi am primit un telefon de la dna. care se ocupa de dosarul parintilor mei pentru casa luata prin ordonanta 19.M-a anuntat ca astazi s-a trimis in instanta situatia si daca nu se achita TOT ASTAZI pierdem apartamentul.
Contractul era pana in 2017, dar exista o restanta de aprox 7 000 ron din urma.
Intrebarea mea ar fi ce urmeaza mai departe, cum putem trage de timp astfel incat sa putem obtine un imprumut si ce presupune inaintarea dosarului in instanta...nu am nicio notificare scrisa, nu stiu unde trebuie sa merg si mi-e frica sa nu ne evacueze.
Ajutati-ma cu un sfat, va rog
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 12:25, 26 Februarie 2013
Inaintarea dosarului catre instanta inseamna ca a fost depusa o cerere in pretentii, plus evacuare banuiesc, pentru a fi recuperata suma datorata. Urmeaza sa primiti o citatie la domiciliul parintilor, pentru a fi in cunostinta de termen.
Puteti cauta pe portalul instantelor de judecata care este numarul dosarului si primul termen de judecata stabilit, introducand in campul aferent numele titularului de contract.
Beneficiar al unui apartament prin Ord.19 sunt si eu si stiu ca in contract este o clauza , in caz de neplata a 6 rate consecutive , DGAFI il executa silit pe debitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chiriasul nu a mai platit chiria de vreo 3 luni Cristi.voicu Cristi.voicu Am inchiriat pe un an un apartament in Bucuresti.Chiriasul a platit chiria pana acum 3 luni cand a incetat sa o mai faca.De atunci ma tot duce cu vorba ca o sa ... (vezi toată discuția)
Proces vechi de 10 ani BoangherMihaela BoangherMihaela Bună ziua. În urmă cu 10 ani Asociația Salariaților Petrom a chemat în judecată pe liderii Petrom de atunci ( SOV, Liviu Luca , etc), dosar prin care se ... (vezi toată discuția)
Stabilire daune , cheltuieli de judecata andoris andoris buna ziua ! am achizitionat prin contract de v-c un apartament (prin programul prima casa ) de pe data de 30.10.2009. Am dat in judecata vanzatorii care nu ... (vezi toată discuția)