avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil 2013
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil 2013

Buna ziua.
As dori sa stiu daca se poate care este diferenta intre indemnziatia pe care o voi primi daca optez pentru 1 an de concediu sau pentru 2?
daca optez pentru 2 ani am 85% din salariul net, dar nu mai mult de 1200RON si la 1 an 85% din salariul net fara nicio restrictie?
Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:37, 26 Februarie 2013
1. Daca optati pentru CCC pana la 1 an indemnizatia este cuprinsa intre 600 - 3400 lei.

2. Daca optati pentru CCC pana la 2 ani indemnizatia este cuprinsa intre 600 - 1200 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil New_lexa New_lexa Buna ziua, Eu am fost in CCC pana in mai 2012, am revenit la serviciu si in decembrie 2012 am nascut cel de-al doilea copil! Cum mi se va calcula indemnizatia ... (vezi toată discuția)
Concediu medical geonaty geonaty Buna ziua, Sunt insarcinata in saptamana 22 si as dori sa-mi iau cateva zile de concediu medical. Intrebarea mea este: Ma afecteaza la indemnizatie daca optez ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestera copilului raluca191 raluca191 Am si eu cateva intrebari : 1. cum se socoteste CCC ? Veniturile impozabile incluzand bonurile de masa pe ultimile 12 luni adunate, adica la salariul net adun ... (vezi toată discuția)