avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... contributie pensie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

contributie pensie

cati ani trebuie platita contributia la pensie ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:25, 26 Februarie 2013
Contributia la pensie o platiti pana in momentul in care indepliniti conditiile de pensionare: varsta standard de pensionare si stagiul minim de cotizare.
multumesc...voiam sa stiu care este stagiul minim de cotizare la pensie.
imi platesc personal contributia la pensie si as dori sa dau bani la stat numai atat cat este necesar nu sa platesc pana indeplinesc varsta de pensionare
1. Stagiul minim de cotizare este de 15 ani.

2. Dar si pensia va fi "pe masura".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand pot iesi la pensie? ortantaluca ortantaluca Sunt nascuta in iulie 1959 si am vechime in munca17 ani si 10 luni. Va rog sa-mi spuneti cand voi avea dreptul , cel mai devreme la o pensie. Va multumesc (vezi toată discuția)
Cand ies la pensie lili_0761 lili_0761 Buna ziua, ma numesc Bujoreanu Mrcelica, sunt din Galati , nascuta in 07 07 1961 si as dori sa stiu la ce varsta am dreptul sa ies la pensie si care este ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipatã mimi2344 mimi2344 Sunt nascuta in 1956, pe 24 August, si as dori sa stiu cati ani de vechime imi trebuie la pensia anticipata? Va rog frumos sa-mi spuneti! (vezi toată discuția)