buna seara ma numesc costea gabriel si am o problema cu un vecin
in ce consta problema pe scurt are un porumbar construit la mai putin de un metru de spatele casei mele cu acoperisul in doua ape va imaginati ca apa de la ploaie si zapada cade pe peretele casei mele intrebarea mea este cam care este hotarul in spatele casei ? si daca justitia tine cont de obiceiul locului?
multumesc de raspuns numa ca imi vine sa rad si va spun de ce chiar ieri am vb cu dumnealui si va spun cu nu ai cu cine sa vorbesti ba mai mult a facut un monolog ma acuza pe mine ca de pe acoperisul meu se scurge apa pe anexa dumnealui mantionez caci casa cu pricina adica a mea este casa unde locuim 6 persoane nu este vreo anexa ceva cu caracter provizoriu ca a dumnealui porumbar fiind cind am incercat sai arat cateva legi scrise de mine din codul civil din niste articole cu referire la proprietete dumnealui a ras si ma ironizat ca ce sunt astea ca sunt scrise de mine normal ca leam spicuit dupa internet si dumnealui a ras va spun ca nici nu locuieste la domicilil cu pricina si de aceea nu are nici un interes sa rezolve cumva ce ma sfatuiti sa fac va rog frumos ca ci atunci cand ploua nici nu mai pot dormi toata familia ia pastile de inima ca se poate in orice moment sami cada peretele
va multumesc pentru raspuns si pentru timpul acordat .dar va intreb ;in cele enumerate mai sus credeti ca ma poate asigura vreun domn sau doamna avocat ca se va castiga procesul in instanta? va intreb ma poate asigura cineva ?