Buna seara!
La incetarea contractului individual de munca,dupa aproape 30 ani de activitate, am beneficiat de indemnizatie de somaj. Dupa trei luni, am reluat activitatea, pe baza de conventie civila, timp de sapte luni, CAS-ul fiind virat. In aceasta perioada indemnizatia de somaj a fost suspendata. Am reintrat in somaj pentru trei luni dar indemnizatia nu s-a recalculat. Apoi, mi-am reluat activitatea pe baza de CIM, timp de noua luni, CAS-ul fiind virat.
La reintrarea in somaj nu mi s-a recalculat indemnizatia. Ar fi trebuit AJOFM-ul sa-mi recalculeze indemnizatia la reintrarea in somaj?
2. - Indemnizatia de somaj a fost suspendata pe perioada cat ati obtinut venituri si apoi s-a reluat de unde a ramas.
- Legea nu prevede recalcularea indemnizatiei de somaj in asemenea situatii.
Reluare cic
anays
Sunt in CIC pana in august 2015. Firma unde am lucrat se va inchide in decembrie 2014 si mi s-a propus reluarea CM pana in decembrie, urmand ca la finalul ... (vezi toată discuția)
Astept raspuns
viomitrea
Buna ziua,
Am intrerupt somajul acum 10 luni si m-am angajat cu contract cu durata determinata care este incheiat pt 10 luni...dar daca mi-ar prelungi cu ... (vezi toată discuția)