avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatie sau pacaleala?!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatie sau pacaleala?!

Buna ziua,
Revin la dv cu o alta intrebare:-fata mea este studenta in Anglia.Si-a postat un anunt pe net pt un job si asa a fost contactata de un domn din America .Spunandu-i ca nu poate sa se duca acolo pt jobul pe care dl il oferea au mai vorbit una alta sa nu lungesc foarte mult povestea dl ia trimis sub forma de donatie 1500$.Fata mea cand a vazut acest lucru s-a dus lao sectie de politie din Anglia si a vorbit cu cineva de acolo spunand povestea ulteroir intreband daca poate sa ia acei bani.Raspunsul a fost da, fara probleme . Acum a primit un telefon de la banca unde i-au fost trimisi banii spunandu-i ca acel domn a anulat cecul si ca ea ar trebui sa dea banii inapoi. Primirea banilor s-a intamplat in urma cu o luna si jumatate aproape doua.Ce este de facut in acesta situatie?,daca ma puteti ajuta va rog sa o faceti.Astept un raspuns in cel mai scutr timp.
Cu multumiri,
Ioana
Cel mai recent răspuns: Tulcea Detectiv particular , Alte profesii 11:19, 18 Februarie 2009
Daca a ridicat bani,din banca,sai foloseasca sanatoasa. Nu exista temei legal pentru care banca sa ceara bani inapoi. Motivatia cu retragerea CEC nu tine. Poate altul este motivul sau este altceva la mijloc...Unde sunt bani acum...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar dorucarciu dorucarciu Buna ziua, Am un credit ipotecar la [banca] si in urma cu cateva luni am intarziat cu plata lunara iar in momentul in care am ajuns la banca cu mai multi bani ... (vezi toată discuția)
Cec fals STEFIANA STEFIANA Buna ziua, Intampin urmatoarea problema si daca se poate as dori sa primesc si sfatul dumneavoastra si sa se si faca cunoscut acest mod de operare al ... (vezi toată discuția)
Inselatorie facuta pe internet gheorghe2010111 gheorghe2010111 Buna ziua. Am fost contactat pe internet de o societate care face recrutari pentru o firma din Polonia, numita ABC Apple. Am completat datele mele, dupa ... (vezi toată discuția)