avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurare de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurare de sanatate

Buna

Sunt o persoana momentan fara loc de munca, si as vrea sa stiu ce modalitati sunt sa am o asigurare de sanatate. Mentionez ca sunt divortat deci nu se poate pune situatia de coasigurat, si am intentia sa plec in strainatate la munca.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 22:33, 26 Februarie 2013
daca nu sunteti indemnizat ca somer, atunci trebuie sa mergeti la CJAS pentru a fi luat in evidenta si sa platiti 5,5% din salar minim pe economie la AFP. Cautati pe site-ul casei judetene de care apartineti actele de care aveti nevoie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass persoane fara venit adelinahenoc adelinahenoc Cum afli cuantumul contribute individuale de asigurari sociale de sanatate datorata de persoanele care nu realizeaza venituri? Poti plati direct prin ordin ... (vezi toată discuția)
Contract de asigurare pentru a beneficia de serviciile medicale crystyna2000 crystyna2000 in acest moment nu am serviciu, dar nici calitatea de somer(contractul de munca afost desfacut in perioada de proba)si am mare nevoie sa platesc asigurarile de ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate fernet fernet As putea sa aflu cum pot sa fiu asigurat la sanatate , daca am fost somer cu indemnizatie pana in decembrie 2011, pe urma am lucrat cu contract de munca in ... (vezi toată discuția)