avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Hotarare judecatoreasca

In urma unui proces de succesiune asupra unui loc de veci instanta mi-a incredintat mie cavoul format din 2 etaje ,obligandu-ma in schimb sa platesc jumatate din valoare cavoului paratului.Daca eu am facut un credit la o banca dar inca nu m-am folosit de banii oferiti ,instanta poate sa-mi ia acesti bani si sa-i dea paratului in contul banilor pe care ii datorez acestuia in urma acestei hotarari?
Cel mai recent răspuns: farizadah , utilizator 00:07, 27 Februarie 2013
daca debitorul - adica dumneavoastra - nu executa de buna-voie obligatia, aceasta poate fi adusa la indeplinire prin executare silita, situatie in care toate bunurile si veniturile debitorului, afara de cele care au o destinatie speciala, pot fi urmarite silit pentru indestularea creditorului.
Cu alte cuvinte: Da, se poate sa va execute silit din banii luati de la banca.
Multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit banca / decesul beneficiarului Darius1965 Darius1965 Sotia mea a decedat.Dumnezeu sa o odihneasca in pace. Stop cardiorespirator. Mostenitori de drept dupa dezbaterea succesiunii suntem eu si fiul meu. Sotia mea ... (vezi toată discuția)
De ce se mostenesc datoriile unor carduri de credit ? gina tudor gina tudor Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns . Tatal meu a murit pe 31 decembrie 2009 , si a avut 2 carduri de credit fara asigurare , la TBI si la EFG . ... (vezi toată discuția)
Creditul de la banca dupa deces roberta_a roberta_a m-am casatorit acum 32 ani,am un baiat ,locuim in apartament de la cumparare,l-am achitat in rate din anul 1985,cum se proceda dupa revolutie,dar eu nu am fost ... (vezi toată discuția)