avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DREPT DE RETENTIE IMOBIL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DREPT DE RETENTIE IMOBIL

Pot face o cerere de drept de retentie pe o suprafata dintr-o cladire pina la terminarea actiunii de iesire din indiviziune ? Daca da , la ce articol sa ma refer va rog frumos .

Alte discuții în legătură

Drept de retentie ContSters274830 ContSters274830 Am vazut o intrebare legata de acest subiect . Coindivizarii avind aceleasi drepturi pina la iesirea din indiviziune , are rost introducerea unei cereri de ... (vezi toată discuția)
Admiterea recursului dupa punerea in executare a sent. inst. de fond- ce mai pot face? ContSters273259 ContSters273259 Printr-o ORDONANTA pRESEDINTIALA am obtinut reintegrarea in spatiu . Piritii au facut recurs si s-a dar solutia : ADMITE RECURSUL.MODIFICÃ ÎN TOT SENTINŢA ... (vezi toată discuția)
Scoatere din indiviziune gabriellenghel gabriellenghel buna. am cumparat in 2006 un apartament de 65 mp impreuna cu 61 mp teren cota indiviza dintr-un total de curte de 184. mentionez ca acei 61 mp reprezinta 1/3 ... (vezi toată discuția)