avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort partaj societate comerciala.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort partaj societate comerciala.

Buna ziua,
Dupa casatorie am deschis cu fosta sotie o mica afacere in care procentajul este de 50% pt fiecare din parti.
am hotarat sa divortam si sa pastram afacerea si sa o administram impreuna la fel si cu masina dobandinta in timpul casatoriei,de ceva timp au aparut neintelegeri si nu ajungem la un acord privind folosirea masinii si administrarea firmei , in timpul acesta firma a avut putin de suferit au avut loc scandaluri la locul de munca , mi-am scos si un certificat medico legal.
cum as putea sa ajung la o intelegere nu-mi permit sa ii cedez partea mea de firma nici sa i-o cumpar si nici de vandut nu vrea.
Cel mai recent răspuns: Monica Hanganu , Mediator 20:58, 27 Februarie 2013
Pentru a continua asocierea este obligatoriu sa ajungeti la un acord cu privire la administrarea societatii, altfel veti pierde toti banii investiti si munca depusa pana acum.
Daca credeti ca nu este cale de impacare, trebuie sa cereti in instanta retragerea din societate, iar instanta prin expertiza va stabili suma de bani care va revine in contul partilor sociale pe care le detineti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident pe trecerea de pietoni VasileG VasileG Buna ziua. In data de 20.06.2011 am accidentat un pieton pe trecerea de pietoni.Ma aflam pe un drum cu 3 benzi pe sens,eu eram pe cea din mijloc,la trecerea ... (vezi toată discuția)
Motiv retragere asociat srl ContSters136267 ContSters136267 Buna ziua. Am inteles ca in cazul unei actiuni in Instanta prin care se solicita retragerea unui asociat dintr-un SRL trebuie ca motivatia sa fie una ... (vezi toată discuția)
14 -15 zile pe certificat medico legal bmyra63 bmyra63 BUNA ZIUA CE POATE SA MI SE INTAMPLE DACA MI SA FACUT PLANGERE LA POLITIE CU CERTIFICAT DE 14-15 ZILE DOSAR PENAL ,AL TRIMITE LA PROCUROR SI CE VA DECIDE ... (vezi toată discuția)