avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 320 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... pausalul
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

pausalul

Stau la parter, in sectorul 3, iar contorul apa calda bucatarie s-a blocat din cauza mizeriilor de pe coloana comuna. Nu e prima data. Administratia nu vrea sa tina cont de acest lucru, nu vrea sa curete coloana si m-au trecut pausal 12,38 mc apa calda(o garsoniera, o persoana), desi celelalte contoare din garsoniera mea functioneaza perfect. Intentioneaza sa procedeze la fel si in urmatoarea luna. Garsoniera e nelocuita in majoritatea timpului, consumul real fiind de maxim 3 mc de apa calda. Cum pot riposta, avand in vedere ca Administratia nu vrea sa discute subiectul?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Februarie 2013
adelasirghie, utilizator
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 15:30, 28 Februarie 2013
Da, voi pune un filtru. Multumesc mult pentru sfat.
adelasirghie a scris:

Da, voi pune un filtru. Multumesc mult pentru sfat.

ce crezi ca rezolvi ? filtrul se va infunda mai repede decat crezi...si cum se va monta acel filtru , ca eu inca nu am auzit de asa ceva pana acum ? complici situatia mai rau , si de dat bani ot vei da la pausal...poti sa faci o sezizare la asociatia proprietarilor pe motivul ca presedintele , nu poate sa ia masuri , sau si mai rau pentru toata lumea , si atunci vor lua masuri sigure , poti provoca o inundatie cumplita , care sa-i puna pe toti pe ganduri....

singura solutie este inlocuirea tevilor , pe intreaga coloana , deoarece ele sunt corodate pe interior , au o vechime de cand lumea ....si este normal sa fie asa .
de costat nu costa deloc scump , cum zicea cineva , trebuie doar putina gandire logica din partea presedintelui , este spre binele tuturor , dar daca nu vrea , nu ai ce sa-i faci !!!

materialul folosit poate fi polipropilena (un fel de pexal, cum zice lumea), dar de o calitate mult mai buna...iar manopera nu poate sa fie exagerata decat daca presedintele are interese !
oricum, eu acum folosesc max 4m cubi de apa calda/luna si platesc peste 100 lei pausal apa calda, ce poate fi mai rau de atat?
Daca montarea apometrului se facea dupa un proiect, sigur inaintea apometrului trebuia pus un filtru in Y care se sigileaza impreuna cu apometrul. Periodic, acest filtru se poate curata fara sa se intervina la apometru. Pur si simplu se desface o piesa cu filet si se curata sita.

Daca nu aveti instalat acel filtru , nu este tarziu nici acum sa faceti o lucrare buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea apometrului defect este obligatia consunatorului sau ... monicagaciu monicagaciu Schimbarea apometrului defct este obligatia consunatorului sau a companiei de apa din moment ce apometru nu poate fi citit din cauza calitatii apei furnizate ? ... (vezi toată discuția)
Verificare metrologica apometre ContSters66930 ContSters66930 As dori sa stiu daca verificarea metrologica a apometrelor de apartament se face doar la cererea asociatiilor de locatari. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Apometru aprtament blocat liliana.suciu liliana.suciu Ref.apometru baie bloca -am anuntat administratia, am chemat instalator , care l-a reparet prin curatare de mizerie si rugina, apoi am anuntat administratia ... (vezi toată discuția)